Current Affairs PDF Sales

Static GK Quiz : Stadium in India

Hi Aspirants

Welcome to Online Static GK section in Affairs cloud, which is important for SBI/IBPS/RBI Exam and other exams.

Click Here to Attend More Static Quiz

  1. Where is Feroz Shah Kotla stadium located?
    1.Mumbai, Maharashtra
    2.Kolkata, West Bengal
    3.Delhi, Delhi NCR
    4.Ahmedabad, Gujarat
    5.None of these
    Answer: 3.Delhi, Delhi NCR

  2. Where is M. Chinnaswamy Stadium present?
    1.Chennai, Tamil Nadu
    2.Hyderabad, Andhra Pradesh
    3.Cochin, Kerala
    4.Bengaluru, Karnataka
    5.None of these
    Answer: 4.Bengaluru, Karnataka

  3. Where is Wankhede Stadium?
    1.Mumbai, Maharashtra
    2.Kolkata, West Bengal
    3.Chandigarh, Punjab
    4.Hyderabad, Andhra Pradesh
    5.None of these
    Answer: 1.Mumbai, Maharashtra

  4. Where is Vidarbha Cricket Association Stadium?
    1.Delhi, Delhi NCR
    2.Chennai, Tamil Nadu
    3.Patiala, Punjab
    4.Nagpur, Maharashtra
    5.None of these
    Answer: 4.Nagpur, Maharashtra

  5. Where is Ambedkar Stadium located?
    1.Mumbai, Maharashtra
    2.Delhi, Delhi NCR
    3.Bengaluru, Karnataka
    4.Patna, Bihar
    5.None of these
    Answer: 2.Delhi, Delhi NCR

  6. Find the incorrect pair?
    1.Delhi – Dhyan Chand National Stadium
    2.Ahmedabad – Sardar Vallabhbhai Patel Stadium
    3.Kolkata – JRD Tata Sports Complex
    4.Baroda – IPCL Sports Complex Ground
    5.None of these
    Answer: 3.Kolkata – JRD Tata Sports Complex; it is in Jamshedpur, Jharkhand

  7. Where is Visvesvaraya Stadium?
    1.Mangalore, Karnataka
    2.Bengaluru, Karnataka
    3.Mandya, Karnataka
    4.Mysore, Karnataka
    5.None of these
    Answer: 3.Mandya, Karnataka

  8. Where is Lal Bahadur Shastri Stadium located?
    1.Delhi, Delhi NCR
    2.Chandigarh, Haryana
    3.Ahmedabad, Gujarat
    4.Kollam, Kerala
    5.None of these
    Answer: 4.Kollam, Kerala

  9. Which of the following stadiums is not present in Maharashtra?
    1.DY Patil Stadium
    2.Ravi Shankar Shukla Stadium
    3.Dadaji Kondadev Stadium
    4.Mahindra Hockey Stadium
    5.None of these
    Answer: 2.Ravi Shankar Shukla Stadium; it is in Jabalpur, Madhya Pradesh

  10. Where is Biju Patnaik Hockey Stadium located?
    1.Ranchi, Jharkhand
    2.Raipur, Chhattisgarh
    3.Bhubaneswar, Odisha
    4.Sambalpur, Odisha
    5.None of these
    Answer: 3.Bhubaneswar, Odisha

  11. Where is Kalinga Stadium located?
    1.Patiala, Punjab
    2.Indore, Madhya Pradesh
    3.Bhubaneswar, Odisha
    4.Kolkata, West Bengal
    5.None of these
    Answer: 3.Bhubaneswar, Odisha

  12. Where is Holkar Cricket Stadium?
    1.Indore, Madhya Pradesh
    2.Bengaluru, Karnataka
    3.Kolkata, West Bengal
    4.Shimla, Himachal Pradesh
    5.None of these
    Answer: 1.Indore, Madhya Pradesh

  13. Where is Hawla Indoor Stadium?
    1.Kolkata, West Bengal
    2.Gandhi Nagar, Gujarat
    3.Dispur, Assam
    4.Aizawl, Mizoram
    5.None of these
    Answer: 4.Aizawl, Mizoram

  14. Where is East Coast Railway Stadium located?
    1.Kolkata, West Bengal
    2.Imphal, Manipur
    3.Bhubaneswar, Odisha
    4.Raipur, Chhattisgarh
    5.None of these
    Answer: 3.Bhubaneswar, Odisha

  15. War Heroes Stadium is present in?
    1.Cuttack, Odisha
    2.Delhi, Delhi NCR
    3.Patiala, Punjab
    4.Sangrur, Punjab
    5.None of these
    Answer: 4.Sangrur, Punjab