Hi Aspirants

Welcome to Online Static GK section in Affairs cloud, which is important for SBI/IBPS/RBI Exam and other exams.

Click Here to Attend More Static Quiz

  1. Where is Kandla port located?
    1.Tamil Nadu
    2.Kerala
    3.Karnataka
    4.Gujarat
    5.None of these
    Answer – 4.Gujarat

  2. Where is Nhava Sheva port located?
    1.Goa
    2.Gujarat
    3.West Bengal
    4.Maharashtra
    5.None of these
    Answer – 4.Maharashtra

  3. Which state houses Marmagao port?
    1.Goa
    2.Tamil Nadu
    3.Telangana
    4.Odisha
    5.None of these
    Answer – 1.Goa

  4. Where is Panambur Port located?
    1.Andaman & Nicobar islands
    2.Kerala
    3.Karnataka
    4.Maharashtra
    5.None of these
    Answer – 3.Karnataka

  5. Where is Vizag port located?
    1.Tamil Nadu
    2.Kerala
    3.Telangana
    4.Maharashtra
    5.None of these
    Answer – 5.None of these – Andhra Pradesh

  6. Which state houses the Paradip Port?
    1.Maharashtra
    2.Gujarat
    3.Goa
    4.Odisha
    5.None of these
    Answer – 4.Odisha

  7. Where is Haldia port located?
    1.West Bengal
    2.Karnataka
    3.Telangana
    4.Gujarat
    5.None of these
    Answer – 1.West Bengal

  8. Where is Tuticorin Port located?
    1.Kerala
    2.Karnataka
    3.Maharashtra
    4.Tamil Nadu
    5.None of these
    Answer – 4.Tamil Nadu