Current Affairs PDF Sales

Static Gk quiz : Important Indian Cities on Rivers

AffairsCloud YouTube Channel - Click Here

Hi Aspirants

Welcome to Online Static GK section in Affairs cloud, which is important for SBI/IBPS/RBI Exam and other exams.

Click Here to Attend More Static Quiz

  1. Which of the following rivers flow through Badrinath?
    1.Alaknanda
    2.Bhadra
    3.Brahmani
    4.Brahmaputra
    5.None of these
    Answer : 1.Alaknanda

  2. Which of the following rivers flow through Sambalpur?
    1.Mahanadi
    2.Meenachil
    3.Mula
    4.Mutha
    5.None of these
    Answer : 1.Mahanadi

  3. River Noyyal flows through which of the following cities?
    1.Mangalore
    2.Coimbatore
    3.Kolhapur
    4.Nellore
    5.None of these
    Answer : 2.Coimbatore

  4. Which of the following rivers flow through Jabalpur?
    1.Musi
    2.Narmada
    3.Netravati
    4.Gurupura
    5.None of these
    Answer : 2.Narmada

  5. Which of the following rivers flow through Nellore?
    1.Panchaganga
    2.Pennar
    3.Rapti
    4.Rushikulya
    5.None of these
    Answer : 2.Pennar

  6. Which of the following rivers flow through Ayodhya?
    1.Sabarmati
    2.Saryu
    3.Savitri
    4.Sharavathi
    5.None of these
    Answer : 2.Saryu

  7. Vishwamitri river flows through which of the following cities?
    1.Madurai
    2.Vadodara
    3.Bangalore
    4.Agra
    5.None of these
    Answer : 2.Vadodara

  8. Which of the following rivers flow through Hajipur?
    1.Ganges
    2.Ghataprabha
    3.Girna
    4.Godavari
    5.None of these
    Answer : 1.Ganges

  9. Which of the following rivers flow through Tiruchirapalli?
    1.Kaveri
    2.Krishna
    3.Panchaganga
    4.Yamuna
    5.None of these
    Answer : 1.Kaveri

  10. River Kali flows through which of the following cities?
    1.Srinagar
    2.Karwar
    3.Erode
    4.Vijayawada
    5.None of these

    Answer : 2.Karwar

  11. Which of the following rivers flows through Cuttack?
    1.Mahanadi
    2.Meenachil
    3.Mula
    4.Mutha
    5.None of these
    Answer : 1.Mahanadi

  12. River Musi flows through which of the following cities?
    1.Pune
    2.Hyderabad
    3.Banki
    4.Karad
    5.None of these
    Answer : 2.Hyderabad

  13. Which of the following rivers flow through Lucknow?
    1.Gomti
    2.Hugli
    3.Jhelum
    4.Kali
    5.None of these
    Answer : 1.Gomti

  14. River Ghataprabha flows through which of the following cities?
    1.Bagalkot
    2.Malegaon
    3.Rajahmundry
    4.Nashik
    5.None of these
    Answer : 1.Bagalkot

  15. River Cooum flows through which of the following cities?
    1.Gwalior
    2.Chennai
    3.Daman
    4.Mirzapur
    5.None of these
    Answer : 2.Chennai