Current Affairs PDF Sales

Static Gk quiz : Famous Persons in recent news-4

Hi Aspirants

Welcome to Online Static GK section in Affairs cloud, which is important for SBI/IBPS/RBI Exam and other exams.

Click Here to Attend More Static Quiz

  1. Aryan Goveas is related to which sport?
    1.Tennis
    2.Badminton
    3.Cricket
    4.Kabbadi
    5.None of these
    Answer : 1.Tennis

  2. Aakarshi Kashyap won both Under-17 and Under-19 singles titles at?
    1.Junior National Boxing Championships
    2.Junior National Shooting Championships
    3.Junior National Badminton Championships
    4.Junior National Wrestling Championships
    5.None of these
    Answer : 3.Junior National Badminton Championships

  3. Shubhankar Sharma is related to which sport?
    1.Badminton
    2.Billiards
    3.Shooting
    4.Golf
    5.None of these
    Answer : 4.Golf

  4. Tushar Mane became the first Indian to secure the men’s quota place for 2018 Youth Olympic Games (YOG) in?
    1.Badminton
    2.Tennis
    3.Shooting
    4.Wrestling
    5.None of these
    Answer : 3.Shooting

  5. Arundhati Choudhury is related to which sport?
    1.Boxing
    2.Swimming
    3.Cricket
    4.Wrestling
    5.None of these
    Answer : 1.Boxing

  6. Naman Tanwar was named the best boxer of the tournament at the?
    1.National Boxing Championship
    2.National Youth Boxing Championship
    3.Galym Zharylgapov Boxing Tournament
    4.Commonwealth Boxing Championship
    5.None of these
    Answer : 3.Galym Zharylgapov Boxing Tournament

  7. Ankushita Boro won the ‘The Best Boxer title’ in?
    1.Commonwealth Boxing Championship
    2.AIBA World Youth Women’s Boxing Championship
    3.National Women’s Boxing Championship
    4.National Youth Women’s Boxing Championship
    5.None of these
    Answer : 2.AIBA World Youth Women’s Boxing Championship

  8. Ekta Bisht is related to which sport?
    1.Hockey
    2.Kabbadi
    3.Badminton
    4.Cricket
    5.None of these
    Answer : 4.Cricket

  9. Sushil Kumar was bought by which team in the PWL (Pro Wrestling League) auctions?
    1.Haryana Hammers
    2.Delhi Sultans
    3.Mumbai Maharathi
    4.UP Dangal
    5.None of these
    Answer : 2.Delhi Sultans

  10. Jitu Rai is related to which sport?
    1.Wrestling
    2.Shooting
    3.Tennis
    4.Badminton
    5.None of these
    Answer : 2.Shooting

  11. Neha Yadav is related to which sport?
    1.Cricket
    2.Boxing
    3.Tennis
    4.Gof
    5.None of these
    Answer : 2.Boxing

  12. Abhishek Verma is related to which sport?
    1.Golf
    2.Archery
    3.Badminton
    4.Chess
    5.None of these
    Answer : 2.Archery

  13. Arjun Kadhe won the doubles title at the ITF (International Tennis Federation) Futures tennis tournament along with?
    1.Heena Sidhu
    2.Shiva Keshavan
    3.Aryan Goveas
    4.Sushil Kumar
    5.None of these
    Answer : 3.Aryan Goveas

  14. Mitika Sanjay is related to which sport?
    1.Shooting
    2.Boxing
    3.Cricket
    4.Kabbadi
    5.None of these
    Answer : 2.Boxing

  15. Sakshi Malik is related to which sport?
    1.Wrestling
    2.Boxing
    3.Shooting
    4.Weightlifting
    5.None of these
    Answer : 1.Wrestling