Welcome to Online Static GK section in Affairs cloud, which is important for SBI/IBPS/RBI Exam and other exams.

Click Here to Attend More Static Quiz

  1. Mehuli Ghosh is related to which field?
    1.Wrestling
    2.Boxing
    3.Shooting
    4.Weightlifting
    5.None of these
    Answer: 3.Shooting

  2. Francois Gabart, who broke the record for sailing around the world alone by circumnavigating the world in 42 days and 16 hours belongs to which country?
    1.Germany
    2.France
    3.Finland
    4.Canada
    5.None of these
    Answer: 2.France

  3. Ricardo Kaka of Brazil is related to which sport?
    1.Cricket
    2.Football
    3.Badminton
    4.Tennis
    5.None of these
    Answer: 2.Football

  4. Bhavesh Kattamani was awarded _______ at the 5th International Sven Lange Memorial Tournament, in Schwerin, Germany?
    1.Best Boxer Trophy
    2.Best Football Player
    3.Man of the tournament
    4.Best Coach Trophy
    5.None of these
    Answer: 1.Best Boxer Trophy

  5. Pankaj Advani is related to which sport?
    1.Snooker
    2.Tennis
    3.Shooting
    4.Badminton
    5.None of these
    Answer: 1.Snooker

  6. Gurdeep Singh created three new senior national records at the _______ ?
    1.IWF World Weightlifting Championships 2017
    2.World Para Swimming Championship 2017
    3.10th Asian Airgun Shooting Championships
    4.ITF Futures tennis tournament 2017
    5.None of these
    Answer: 1.IWF World Weightlifting Championships 2017

  7. Sachin Siwach was named ______ ?
    1.Asian Boxing Confederation’s best youth boxer of 2017
    2.Asian Boxing Confederation’s best boxer of 2017
    3.PWL (Pro Wrestling League) best youth wrestler of 2017
    4.PWL (Pro Wrestling League) best wrestler of 2017
    5.None of these
    Answer: 1.Asian Boxing Confederation’s best youth boxer of 2017

  8. Kavitha Bharanidaran created Guinness World Record in?
    1.Swimming
    2.Cycling
    3.Yoga
    4.Cricket
    5.None of these
    Answer: 3.Yoga

  9. Anisa Sayyed is related to which sport?
    1.Weightlifting
    2.Wrestling
    3.Cricket
    4.Shooting
    5.None of these
    Answer: 4.Shooting

  10. Chandika Hathurusingha was appointed as head coach of which team?
    1.Sri Lanka cricket team
    2.Sri Lanka football team
    3.Sri Lanka hockey team
    4.Sri Lanka basketball team
    5.None of these
    Answer: 1.Sri Lanka cricket team

  11. Alexey Voevoda, who was given a life ban by International Olympic Committee (IOC), belongs to which country?
    1.Canada
    2.France
    3.Spain
    4.Russia
    5.None of these
    Answer: 4.Russia

  12. Aakarshi Kashyap belongs to which sport?
    1.Cricket
    2.Football
    3.Weightlifting
    4.Badminton
    5.None of these
    Answer: 4.Badminton

  13. Gianni Infantino is the President of?
    1.AIBA (International Boxing Association)
    2.FIFA (International Federation of Association Football)
    3.ICC (International Cricket Council)
    4.BCCI (Board Of Control For Cricket In India)
    5.None of these
    Answer: 2.FIFA (International Federation of Association Football)

  14. India’s Kanchanmala Pande won gold medal at the?
    1.World Para Swimming Championship
    2.World Youth Swimming Championship
    3.World U-17 Swimming Championship
    4.World U-19 Swimming Championship
    5.None of these
    Answer: 1.World Para Swimming Championship

  15. Ravi Kumar belongs to which field?
    1.Hockey
    2.Football
    3.Weightlifting
    4.Shooting
    5.None of these
    Answer: 4.Shooting