Current Affairs PDF Sales

English Questions – Para-jumbled Paragraph Set 120

AffairsCloud YouTube Channel - Click Here

Hello Aspirants.

Welcome to Online English Section with explanation in AffairsCloud.com. Here we are creating question sample in Para-jumbled paragraph , which is BASED ON IBPS PO/CLERK/LIC AAO/RRB & SSC CGL EXAM and other competitive exams !!!

I. Rearrange the following sentences in the proper sequence to form a meaningful paragraph then answer the following questions.

A. That begins with bringing in data and analytics-based insights about what really matters to customers and how best to deliver it to them
B. To not only stay in the game but capture new sources of value, incumbents will need to reinvent their customer experience
C. Some companies fail to capture the full benefits of their improvement efforts because they concentrate on optimising individual touch points rather than tackling the customer experience as customers actually experience it a complete journey that cuts across multiple functions and channels
D. Digital is reshaping customer experience in almost every sector
E. disrupting the ways that companies and customers interact and setting a high bar for simplicity, personalisation and interactivity
F. Digital-first attackers are entering markets with radically new offers,

  1. Which would be the Second sentence after Rearrangement?
    1.B
    2.A
    3.D
    4.C
    5.F
    Answer – 5.F

  2. Which would be the Fifth sentence after Rearrangement?
    1.B
    2.A
    3.E
    4.D
    5.C
    Answer – 2.A

  3. Which would be the First sentence after Rearrangement?
    1.B
    2.A
    3.C
    4.D
    5.E
    Answer – 4.D

  4. Which would be the Third sentence after Rearrangement?
    1.E
    2.D
    3.F
    4.C
    5.B
    Answer – 1.E

  5. Which would be Fourth sentence after Rearrangement?
    1.F
    2.D
    3.C
    4.F
    5.B
    Answer – 5.B

    II. Rearrange the following sentences in the proper sequence to form a meaningful paragraph then answer the following questions.

    A. The idea needs to be nipped in the bud. Instead of more bank finance for long-gestation projects, what we need is a thriving corporate bond market, arm’s-length financing and multiple vetting
    B. which means that large industrial houses cannot take more than 10% stake in these new financial institutions
    C. A Reserve Bank of India discussion paper has called for the setting up of wholesale banks that provide long-term finance for infrastructure and greenfield projects,
    D. Also, the licences are to be available ‘on tap’, so as to boost supply of loanable funds
    E. The paper has proposed that the eligibility criteria for promoters of wholesale and long-term finance banks be the same as those for a ‘universal banking licence’
    F. with a minimum capital requirement of Rs 1,000 crore

  6. Which is the Fourth sentence after Rearrangement?
    1.E
    2.F
    3.B
    4.C
    5.D
    Answer – 1.E

  7. Which is the First sentence after Rearrangement?
    1.C
    2.F
    3.E
    4.A
    5.D
    Answer – 1.C

  8. Which is the Fifth sentence after Rearrangement?
    1.B
    2.A
    3.C
    4.E
    5.F
    Answer – 1.B

  9. Which is the Second sentence after Rearrangement?
    1.E
    2.A
    3.C
    4.F
    5.B
    Answer – 4.F

  10. Which is the Third sentence after Rearrangement?
    1.A
    2.C
    3.D
    4.B
    5.E
    Answer – 1.A