Current Affairs PDF Sales

English Questions – Para-jumbled Paragraph for IBPS Set 167

AffairsCloud YouTube Channel - Click Here

Welcome to Online English Section with explanation in AffairsCloud.com. Here we are creating question sample in Para-jumbled , which is BASED ON IBPS PO/CLERK/LIC AAO/RRB & SSC CGL EXAM and other competitive exams !!!

Q(1-5) Rearrange the following sentences in the proper sequence to form a meaningful paragraph then answer the following questions.
A. That is when having a human face allows a brand to be forgiven.
B. In the digital world, a single tweet can destroy the reputation of a brand that has been built over years.
C. No brand evangelist can make up for a poor work culture or poor policies and leadership.
D. If you have fixed all the HR processes and policies and still the employees are lukewarm in their response, go out and get yourself an HR Brand Evangelist this year.
E. Brand evangelists are storytellers.
F. A story is the truth told in a creative way.

  1. Which is the Fourth sentence after Rearrangement?
    1.E
    2.F
    3.C
    4.G
    5.A
    Answer : 1.E
    Correct Sequence
    A. In the digital world, a single tweet can destroy the reputation of a brand that has been built over years. B. That is when having a human face allows a brand to be forgiven.
    C. No brand evangelist can make up for a poor work culture or poor policies and leadership.
    D. Brand evangelists are storytellers.
    E. A story is the truth told in a creative way.
    F. If you have fixed all the HR processes and policies and still the employees are lukewarm in their response, go out and get yourself an HR Brand Evangelist this year.


  2. Which is the First sentence after Rearrangement?
    1.F
    2.A
    3.E
    4.B
    5.C
    Answer : 4.B

  3. Which is the Fifth sentence after Rearrangement?
    1.B
    2.A
    3.F
    4.E
    5.D
    Answer : 3.F

  4. Which is the Second sentence after Rearrangement?
    1.E
    2.B
    3.A
    4.E
    5.D
    Answer : 3.A

  5. Which is the Third sentence after Rearrangement?
    1.A
    2.B
    3.D
    4.E
    5.C
    Answer : 5.C

Q(6-10)Rearrange the following sentences in the proper sequence to form a meaningful paragraph then answer the following questions.
A. Before the 8% decline in United States stocks over the past week, the S&P 500 had gone two years without suffering a drop that large.
B. They better get used to this.
C. Spoiled by this unnaturally placid stretch, many Americans had forgotten what a routine market setback even looks like.
D. What Americans are witnessing now is thus a return to normal market behaviour, which has never followed a straight line.
E. Going back three decades, the average market drop in any given year has typically been around 10%.
F. The fear generated by Wall Street’s sharp fall has been greatly magnified by the calm that preceded it.

  1. Which would be the second sentence after Rearrangement?
    1.B
    2.A
    3.D
    4.F
    5.E
    Answer : 2.A
    Correct Sequence
    A. The fear generated by Wall Street’s sharp fall has been greatly magnified by the calm that preceded it.
    B. Before the 8% decline in United States stocks over the past week, the S&P 500 had gone two years without suffering a drop that large.
    C. Spoiled by this unnaturally placid stretch, many Americans had forgotten what a routine market setback even looks like.
    D. They better get used to this.
    E. Going back three decades, the average market drop in any given year has typically been around 10%.
    F. What Americans are witnessing now is thus a return to normal market behaviour, which has never followed a straight line.


  2. Which would be the Fifth sentence after Rearrangement?
    1. E
    2.A
    3.D
    4.C
    5.B
    Answer : 1. E

  3. Which would be the First sentence after Rearrangement?
    1. F
    2.A
    3.C
    4.D
    5.B
    Answer : 1. F

  4. Which would be the Third sentence after Rearrangement?
    1.E
    2.F
    3.D
    4.A
    5.C
    Answer : 5.C

  5. Which would be Fourth sentence after Rearrangement?
    1.B
    2.D
    3.C
    4.E
    5.A
    Answer : 1.B